A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад
загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5
Лебединської міської ради Сумської області

(Не) конференція міні-EdCamp Sumy "Матриця змін: підтримка проактивного педагога"

Дата: 24.04.2024 13:29
Кількість переглядів: 16

#магістральнанеконференціямініEdCampSumy

 (Не) конференція міні-EdCamp Sumy  "Матриця змін: підтримка проактивного педагога" проходила 20 квітня 2024 року. Не зважаючи на те, що це вихідний день, спільноті це не завадило. Учителі Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 Калюжна Людмила Миколаївна та Андрухів Катерина Володимирівна теж стали учасницями цієї потужної EdCamp (не) конференції. Тривоги лунали майже весь день, працювали в укритті, та стійкість проактивних педагогів.

EdCamp Ukraine, які зібралися на цю надзвичайну подію, вражає та захоплює.

Надихали експертні панелі "Skill set проактивного педагога", особлива сесія від EdCamp Ukraine "Перемагаємо: як створити спільноту, що є стійкою", "Якщо хочеш дістатися швидко, йди наодинці, якщо хочеш дістатися далеко - йдіть разом!", флешмоб "Заплетемо серцем Україну", Hendmade ,"Маленька радість для себе".

Ну і успішне закриття "Створюємо матрицю змін разом".

Щиро дякую експертам та експерткам, агентам та агенткам змін, особлива подяка  організаторам та організаторкам за надану можливість бути в колі стійких, проактивних педагогів Сумщини. Дякуємо ЗСУ за можливість перезавантажитися та працювати, розвиватися заради якісної освіти та щасливого майбутнього молодого покоління нашої рідної України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень