A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад
загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5
Лебединської міської ради Сумської області

Тиждень фізики

Дата: 13.04.2024 13:34
Кількість переглядів: 11

Із 08 по 12 квітня 2024 року у Лебединському закладі загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №5 проходив тиждень фізики і астрономії, у якому учасниками заходів були учні 7 – 11 класів.

Тиждень розпочався із короткої розповіді про значення науки фізики. Учні школи були ознайомлені з планом проведення заходів.

Метою тижня було активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання з фізики і астрономії, стимулювати активну творчу роботу, розвивати логічне мислення, кмітливість, уміння діяти в нестандартних ситуаціях, виховувати цілеспрямованість, розвивати пізнавальний інтерес, зацікавити вивченням предмета. 

Проводилися заходи з фізики та астрономії, під час яких учні брали участь у вікторинах «Найрозумніший», «Тема», переглядали відеофільм з астрономії «Створення Сонячної системи», стали учасниками інтелект – шоу «Найкращий знавець фізики».

Протягом тижня для учнів 7 – 8 класів було проведено конкурс малюнків «Фізика навколо нас», а для учнів 9 – 11 класів конкурс презентацій «Видатні фізики», де учасники показали свої творчі здібності.

Такі заходи виховують в учнів толерантне ставлення один до одного, вміння працювати в команді, демонструвати багатство і красу світу точних наук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень