A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад
загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5
Лебединської міської ради Сумської області

НАШІ НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський день бібліотек

Свято бібліотек завжди асоціюється з золотою осінню. Не секрет, що осінь- дійсно книжкова пора; пора меланхолії, натхнення, час для теплого чаю та цікавої книжки в нашій бібліотеці. Запрошуємо всіх, хто любить і цінує книги, до бібліотеки! Для вас відкриті наші двері і серця!

21:07 30.09.2022

Вітаємо з успішним проходженням І етапу сертифікації педагогічних працівників!

Сертифікація педагогічних працівників – це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.  Дуже приємно, що серед вчителів початкової школи, які були допущені до ІІ етапу сертифікації у 2022 р., увійшли Калюжна Людмила Миколаївна та Кудлай Марія Віталіївна, вчителі початкових класів ЛЗЗСО І-ІІІ ступенів №5.  Зичимо міцного здоров’я, творчого пошуку,  оптимізму, талановитих і небайдужих вихованців, вдалих знахідок та успішних звершень задуманих справ!

21:00 27.09.2022

26 вересня - Європейський день мов

Європейський день мов - традиційне свято у Європі з 2001 року. Відзначається 26 вересня з метою надихнути жителів Європи на вивчення мов. Мета Європейського дня мов – привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різноманіття та заохочувати до вивчення мов протягом всього життя. Нині для сучасного європейця знання, як мінімум, двох іноземних мов є звичним явищем. Тому Європейський день мов закликає до вивчення іноземних мов, оскільки це шлях до взаєморозуміння між народами та державами

21:00 26.09.2022

Традиції – зберігати, батьків шанувати, честю роду дорожити, Україні служити!

Військово-патріотичне виховання учнівської молоді на засадах козацької педагогіки знайшло відображення у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл»(«Джура»). У рамках цього проєкту офіційно створений курінь імені Богдана Брисенка, який включає в себе козацькі рої: «Серце Патріота» (15-17 років), «Нащадки козаків» (11-14 років), «Патріот» (6-10 років) який діє під гаслом «Традиції – зберігати, батьків шанувати, честю роду дорожити, Україні служити!».

20:57 26.09.2022

Настановна сесія МАН – старт для науково-дослідницьких робіт 2022-2023 року

Під час онлайн-зустрічі юні науковці та їх учителі отримали вичерпну інформацію про І та ІІ етапи Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України і умови його проведення у 2022-2023 н.р., кваліфіковану консультаційну допомогу від провідних науковців Сумщини, змогли поставити багато запитань та отримати на них відповіді.

20:55 24.09.2022

Міжнародний день миру

Мир - головна цінність для будь-якої людини. Захищати його ідеали, зміцнювати дружні відносини між державами, спільними зусиллями працювати для досягнення миру в усьому світі - основні принципи, якими керувалася ООН, заснувавши це свято. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

20:53 21.09.2022

Вітаємо з нагородженням!

Вітаємо з нагородженням диплому Кулябкіну Ілону за участь у відео-фестивалі " З Днем Народження, моя Україно!", присвячений Дню Незалежності України!

20:50 19.09.2022

Олімпійськими шляхами до мирного майбутнього!

Традиційно на початку нового навчального року у закладі освіти було проведено Олімпійський тиждень, у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні години спілкування, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, флешмоб, спортивне свято. Все це покликано вчити цінувати власне здоров’я, виховувати потребу в руховій активності, зміцненні здоров’я, залучає  до активних занять спортом.

20:34 17.09.2022

День знань

Ось і настав цей день. 1 вересня - День знань і старту нового навчального року!

20:34 01.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень