A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад
загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5
Лебединської міської ради Сумської області

НАШІ НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Застосування освітніх технологій, спрямованих на формування в учнів ключових компетентностей і умінь, спільних для всіх компетентностей (практичний досвід)

Сьогодні, як ніколи, гостро стоїть завдання осмислення й пізнання буття, створення нової філософії освіти, відкритої до таємниць людини, її прагнень, життєвого потенціалу. На цій підставі має формуватися нова педагогіка – педагогіка компетентної, відповідальної людини.

22:12 22.03.2024

210-та річниця від дня народження Тараса Шевченка

Щороку 9 березня українці по всьому світу святкують День народження Тараса Григоровича Шевченка, видатного українського поета та художника. У свідомості кожного громадянина нашої держави Т.Г. Шевченко займає місце національного героя. Завдяки своєму життю та творчості великий митець надихав патріотів України до боротьби за правду, свободу та майбутнє нашої Батьківщини. 

11:20 09.03.2024

Слово Кобзаря вічне!

Вітаємо МАРИГІНА МАТВІЯ, учня 5-А класу  Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5, з перемогою в конкурсі  читців, присвяченому пам’яті видатного українського поета Т. Г. Шевченка, що проходив у межах Лебединської міської територіальної громади. Матвій отримав Диплом І ступеня   за майстерне декламування поезії Тараса Шевченка «Стоїть в селі Суботові" та власного вірша "Яке це щастя жити без війни". Образ Кобзаря для кожного українця здавна став символом боротьби за права знедоленого українського народу, за його волю і кращу долю. Написані понад століття тому – поезії Шевченка актуальні й досі. Бажаємо Матвієві успіхів, нових звершень і перемог!

12:27 05.03.2024

210 років з дня народження Тараса Шевченка

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм.  

10:12 01.03.2024

Діти проти булінгу

В нашому закладі освіти відбулася зустріч з інспектором ювенальної превенції Тетяною Криницькою на тему « Діти проти булінгу »

15:43 29.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень