A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад
загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5
Лебединської міської ради Сумської області

НАШІ НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Обласний літературний конкурс "Проба пера"

Підбито підсумки ХХVІ обласного літературного конкурсу «Проба пера». Цьогоріч до конкурсу долучилося 327 здобувачів освіти з різних куточків Сумської області, які представили свої роботи у номінації «ГУМОР», «Пісня», «Вірші» та «Проза». Більшість робіт учасників літературного конкурсу пронизані темами війни, боротьби України проти російських загарбників, емоційного сприйняття світу українськими школярами.

12:47 08.02.2024

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

В урочистій атмосфері відбулося закриття I етапу Всеукраїнських шкільних ігор Пліч-о-пліч. Учасники достойно представляли свої збірні команди. Вони подарували глядачам справжню спортивну боротьбу та жагу до перемоги. Змагання - це завжди свято. Тренування - це робота. А гра-це емоції. Всі учасники змагань отримали солодкі подарунки. Переможці шкільного етапу візьмуть участь у ІІ  етапі змагань. Тож побажаємо у наступному етапі нашим спортсменам сил та наснаги. Вболіваємо за своїх! Разом переможемо!

23:30 06.02.2024

День безпечного Інтернету

06 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це вже 21 День безпечного Інтернету. Мета проведення -  поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій для дітей та молоді. 

19:29 06.02.2024

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

#пліч_о_пліч #шкільні_ігри #Разом_переможемо 2 лютого, відповідно до положення про підготовку, проведення та розвиток всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”, у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5 стартував І етап змагань з баскетболу серед дівчат 2010 р.н. і молодших.

19:42 02.02.2024

Міжнародний літературно-мистецький конкурс есе

Вітаємо з перемогою ученицю 4-А класу Калашнікову Вікторію за зайняте ІІІ місце у Міжнародному щорічному літературно-мистецькому конкурсі есе серед учнів 1-4 класів та Гапонова Андрія, учня 6-А класу, за зайняте І місце серед учнів 5-9 класів на теми: "Воїн ЗСУ. Хто він?", "Образ сучасного українського воїна".  Членами журі було опрацьовано і оцінено більше 500 учнівських есе та малюнків. Усі учнівські праці присвячені Збройним силам України, які на сучасному етапі є одним із найважливіших елементів політичної системи суспільства і держави, адже на сьогодні актуалізувалося завдання поширення серед молоді інформації про українських воїнів, які стоять на захисті національних інтересів, територіальної цілісності та недоторканності кордонів України. Слава ЗСУ! Героям Слава!

13:37 02.02.2024

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

#пліч_о_пліч #шкільні_ігри #Разом_переможемо 31 січня, відповідно до положення про підготовку, проведення та розвиток всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”, у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5  відбувся І етап змагань зі спортивного орієнтування серед учнів 6 класів Змагання пройшли у дружній та спортивній атмосфері.

19:42 31.01.2024

З любов'ю до наших захисників

Батьки,  учні,  вчителі та працівники Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 продовжують допомагати ЗСУ.  З наближенням холодів почали збирати віск, картон та жерстяні банки для виготовлення окопних свічок, щоб вони зігрівали наших захисників холодними ночами та передали нашим воїнам частинку домашнього тепла, якого так бракує героям далеко від рідних. Наша сила – в єдності. Ми віримо в ЗСУ, Україну та Перемогу. І робимо для цього все, що можемо – кожен на своєму місці. Дякуємо всім, хто долучається до  волонтерської діяльності! Миру всім! Наближаємо Перемогу разом!

10:53 31.01.2024

День пам'яті Героїв Крут

29 січня в Україні відзначають День пам'яті Героїв Крут. Біля залізничної платформи в Крутах 520 українських хлопців з 16 кулеметами та однією гарматою зупинили більшовицьку навалу у 1918 р. 

22:48 29.01.2024

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

#пліч_о_пліч #шкільні_ігри #Разом_переможемо 29 січня, відповідно до положення про підготовку, проведення та розвиток всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”, у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5 стартував І етап змагань баскетболу серед хлопців 2009 р.н. і молодших.

19:39 29.01.2024

Гідність понад усе!

Вітаємо Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 з отриманням офіційних сертифікатів, що засвідчили участь у Всесвітньому Дні Гідності 2023!

09:03 23.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень